Cykelservice i Linköping

Ja, min vecka har ju inte riktigt gått som planerat. Efter att ha gjort min hederliga måndags-handlings-rutin så var jag precis utanför dörren som BÄGGE av mina kassar kollapsade och släppte ut alla mina matvaror som spriddes ut som en stor pöl över hela trappan. Därefter natten till tisdagen hade jag förmodligen glömt att stänga frysdörren vilket resulterade i en enorm vattenpöl på golvet med matvaror för ett värde av 400kr var helt upptinade och förstörda.

Och som grädde på moset så hände såklart det jag nästan kände på mig skulle hända, halvvägs till fotbollsträningen så tog jag ut en kurva lite väl starkt med min cykel vilket resulterade så den sviktade över, skickade mig fem meter framåt och satta halva cykelns framdel i spillror.

Mörbultad gick jag 2 kilometer till en cykelservice i Linköping som jag varit hos tidigare och här vändes det på oturen till turen helt plötsligt och gjorde min veckan betydligt bättre från och med här.

Vill ge ut ett stort tack till Majeldens Cykel för deras sensationella hjälp i att återställa min cykel på så enormt kort tid så jag hann iväg till träningen i tid, och för det priset dem gav mig efter jag hade förklarat vad som hade hänt.

Tycker verkligen dem är värda en riktigt bra recension efter det fantastiska arbetet dem gjorde för mig, man blir oerhört tacksam när ett företag erbjuder såpass bra service som dem gjorde.

Du gillar kanske också...