Begagnade Cyklar i Lund

Har länge velat införskaffa en cykel till min åtta-åriga son. Har sökt väldigt mycket på Google och andra loppis-annonser men har inte riktigt haft turen med mig när det kommer till att hitta en för det rätta priser eller kvaliteten för den delen heller. Efter många om och men så hittade jag till slut ett företag som säljer just begagnade cyklar i Lund. Visserligen inte där jag kommer ifrån, men efter att ha sett bilder och priser på deras cyklar kändes verkligen det som att åka dit vore värt det. Jag körde till Banks Cyklar AB som fokuserar det allra mesta på att just sälja begagnade cyklar till ett prisvänligt alternativ. Detta uppskattar man ju verkligen något så ofantligt mycket som kund så man finner knappt ord för det.

Jag hittade en cykel som jag kände skulle passa min son alldeles perfekt och efter en snabb och smidig affär åker nu min grabb runt på en cykel som verkligen är av bästa kvalité, men som jag fantastiskt nog fick för ett väldigt bra pris.

Stort tack till Banks Cyklar för deras fantastiska service och oerhört prisvärda alternativ.