Bilverkstad i Dalby

I veckan så besökte jag en bilverkstad i Dalby då jag tidigare förra veckan hamnade mitt i en trafikolycka. En bil framför hade fått motorstopp men hade inte lyckats ta sig av vägen så när jag bromsade in flög en annan bil in i mig. Som tur var så gick det väldigt bra då verkligen ingen åkte på en skåma på sig själva. Mirakel, ja förmodligen.

Hur som helst så besökte jag bilverkstaden och det är mer eller mindre varför jag skriver denna texten. När jag kom in hos dem så möttes jag av en enormt trevlig service där dem erbjöd professionell hjälp på precis alla plan. Då jag även då berättade vad det var som hade skett så hade dem i åtanke att faktiskt försöka få detta arbetet att bli så prisvänligt som möjligt. Detta uppskattar man ju såklart något så oerhört mycket då detta var något som man själv inte hade lyckats åstadkomma.

Så stor credit till 11-ans Däck hos Thomas Jansson för deras fantastiska service och hängivenhet för att hjälpa mig så bra som möjligt med detta arbetet.