Fiske i Karlstad

Nu när sommaren slagit igenom som rena jag vet inte vad, så kände jag att det äntligen nog var dags för att faktiskt börja ge sig ut i värmen igen för lite hederligt fiske i Karlstad. Förra året däremot så gjorde jag mig av av större delen utav mina fiskedelar och fiskeredskap då jag haft dem i drygt 20 år. Så nu tänkte jag att jag verkligen skulle slå på stort. Så jag begav mig till BOWE Produkter AB som erbjuder olika typer av redskap och så vidare inom fiske. Då även min nära vän pratar så lovordat om dem så kände jag att investera i mina nästa fiskeredskap skulle göra hos just BOWE.

När jag kom in i butiken möttes jag av enormt trevlig personal som verkligen tog emot och hjälpte mig med precis allt jag kunde tänkas behöva hjälp just med. De informerade mig om de nya trenderna och gav mig även också tips och råd på vad som ger bäst resultat inom valuta för pengarna.

Som kund är det just den här typen av service som man hoppas på, inget krångel, inga komplikation, bara rent ut sagt ärlighet där deras inställning verkligen var att informera mig om vad jag verkligen behövde känna till.