Jag lämnade in bilen på rekond

Hej igen och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till mig och min blogg. Nu är det faktiskt dags för att prata om min bil igen, och jag vet att det blir väldigt mycket sådant, men det är det jag tycker är roligast. 90 procent av mina inlägg består av min bil, så man kan säga att detta är en bilblogg med lite annat också. Min bil har i alla fall vart väldigt smutsig inuti på grund av mat och så vidare, så jag har precis lämnat in den på rekond i Norrköping hos Carlssons Recond.

I alla fall vet ni att jag älskar bilar och min bil är det bästa jag har utöver min familj, för de kommer såklart i första hand. Men en gång när jag och min familj var ute på en biltur var vi nära på att krocka, och precis innan det hade vi köpt mat, och ni kan ju gissa vad det ledde till. Jo, maten flög ut i hela bilen och sätena blev förstörda. Innan har jag tagit hand om att tvätta och göra rent den själv, men jag klarade inte det denna gången, så därför lämnade jag in den på rekond i Norrköping. Jag är väldigt spänd på att se hur den ser ut när de är klara, och jag hoppas att det fungerar. Efter alla rekommendationer jag har fått så har jag hört att de är väldigt duktiga på det de gör, så jag är inte det minsta orolig. Det var allt för nu, men jag kommer lägga upp ett till inlägg ikväll och visa bilder på hur resultatet av bilen blev efter jag lämnade in den på rekond i Norrköping. Ha det bra.